CONVOCAT LA NAȚIONALĂ – Luca Nichitean de la campioana Știința Baia Mare, convocat de urgenţă de naţionala României pentru Cupa Mondială din Franţa

0
228
Luca Nichitean

CUPA MONDIALĂ 2023. Mijlocaşul la deschidere al campioanei Știința Baia Mare, Luca Nichitean (24 de ani), a fost convocat de urgenţă la echipa naţională a României, urmând să-l înlocuiască la Cupa Mondială de rugby din Franţa pe Hinckley Vaovasa, care s-a accidentat în meciul cu campioana mondială Africa de Sud (leziune labrală la umărul stâng). De asemenea, alți doi jucători deveniți indisponibili (Gabriel Pop – leziune la muşchiul oblic extern la nivelul coastei – și Taylor Gontineac – luxaţie posterioară de umăr drept şi fractură posterioară de glenoidă) vor fi înlocuiți în lotul României de centrii Alexandru Bucur (până în 2022 la Știința Baia Mare, acum la SCM Timișoara)şi Mihai Graure (Dinamo București).

 

România, după un început dezamăgitor (în pofida superiorității adversarilor) la Cupa Mondială (a pierdut cu 8-82 în faţa liderului mondial Irlanda şi cu 0-76 în faţa campioanei mondiale Africa de Sud), se pregătește la baza din Libourne, lângă Bordeaux, urmând să facă deplasarea spre Lille, pentru al treilea meci din grupă, cel cu Scoţia (locul 5 mondial), programat sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 22.00, pe Stade Pierre-Mauroy.

 

* Foto: @Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here