DEZVOLTARE – Producătorul maramureșean de ambalaje Duo Precomet își mărește capacitatea printr-o investiție de 1,4 milioane de lei în construirea unei noi hale de producție

0
2078

INVESTIȚIE ÎN PRODUCȚIE. Producătorul de ambalaje din carton Duo Precomet, înregistrat în Tăuții de Sus (localitate aparținătoare de orașul Baia Sprie) și controlat de familia de antreprenori Breban (Gheorghe Cristinel Băban – 99% – și Ioana Breban – 1%) a bugetat o investiție de 1,4 milioane de lei pentru construirea unei noi hale de producție a ambalajelor de carton.

 

Noua hală va avea o suprafață construită desfășurată de circa 1.300 mp și va fi edificată pe strada Forestierului din Tăuții de Sus, acolo unde firma deține deja capacități de producție edificate de peste 4.000 mp. Proiectul este avansat pe circuitul pre-execuțional.

 

În 2022, firma Duo Precomet SRL a raportat o cifră de afaceri de aproape 26 de milioane de lei și un profit net de peste 4 milioane de lei, realizat cu 31 de angajați.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here