DECIZIE – Ultimul meci de la Baia Mare din această ediție a Ligii I de handbal feminin, Minaur – HC Zalău, a fost reprogramat

0
2337

MECI REPROGRAMAT. Programat inițial duminică, 14 mai 2023, în Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, meciul de handbal feminin Minaur Baia Mare (loc 7) – HC Zalău (loc 12), contând pentru etapa a 25-a (penultima) a Ligii I, a fost reprogramat, în weekendul acesta la Baia Mare fiind organizat turneul final (semifinalele și finalele) al Cupei României la handbal masculin.

 

Ultimul meci de la Baia Mare din această ediție a Ligii I de handbal feminin, Minaur – HC Zalău, va avea loc marți, 16 mai 2023, de la ora 17.30. În meciul tur, la Zalău (15 ianuarie 2023), Minaur s-a impus cu 30-24 (16-13). În ultima etapă (a 26-a), Minaur Baia Mare joacă în deplasare, cu SCM Râmnicu Vâlcea (loc 6), partida fiind programată în 26 mai.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here