CONTRACT SEMNAT – Centrul recreațional din Târgu Lăpuș, construit de asocierea Gricon & Taffo cu circa 6,5 milioane de lei

0
1414

INVESTIȚIE. Centrul recreațional din Târgu Lăpuș va fi construit de o asociere de firme formată din Gricon SRL din Târgu Lăpuș (controlată de frații Marius Florin Buda și Alina Nicoleta Pop, asociați în procente egale) și Taffo SRL din Baia Mare (controlată de Mihai Filip, Remus Adrian Fodor şi Marian Emil Ţapu).

 

Contractul de execuție a fost atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț, prețul având o pondere în decizie de 90%, iar garanția lucrării (care va fi minimum 3 ani), de 10% – au fost două oferte acceptate/conforme, Gricon a sublicitat cu 7,30% din valoarea maximă estimată de beneficiar (Primăria Târgu Lăpuș). Contractul a fost semnat în 29 iunie 2022. Investiția este finanțată, în cea mai mare parte, din fonduri europene nerabursabile (prin POR 2014-2020).

 

Centrul recreațional este destinat în special populației tinere și va fi construit pe strada Doinei nr. 15B, în zona unor garaje improvizate și a unei foste centrale termice, urmând să fie dotat cu 4 piste de bowling, o zonă pentru jocuri de societate, un loc de joacă pentru copii, spațiu de relaxare, sală de fitness, sală de gimanstică în grup, sală multifuncțională/de conferințe.

 

Gricon Târgu Lăpuș, specializată în lucrări de construcție, a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 15,81 milioane de lei și un profit net de aproape 640.000 lei realizat cu 101 angajați. În 2021, Taffo Baia Mare a raportat o cifră de afaceri de 64,31 milioane de lei și un profit net de 3,46 milioane de lei obținut cu 23 de angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here