EXCLUSIV – Firma unei jurate de la emisiunea Imperiul Leilor va face studiul de fezabilitate al aquaparkului din Baia Sprie: contract prin cumpărare directă

0
1138

CONTRACT SEMNAT – AQUAPARK BAIA SPRIE. Așa cum v-a anunțat 2mnews (detalii AICI), licitația pentru Studiul de Fezabilitate (SF) al primului aquapark din Maramureș a fost anulată în prima decadă a acestei luni din cauza faptului că nu a fost depusă nicio ofertă conformă (unicul ofertant nu a răspuns la clarificările beneficiarului, Consiliul Județean).

 

Totuși, CJ Maramureș s-a mișcat rapid și a contractat realizarea SF-ului în urma unei achiziții directe. Firma care va realiza SF-ul (documentație necesară înaintării spre finanțare a obiectivului de investiție) este sereleul Aqua Azur din satul Poarta Albă (jud. Constanța), companie specializată în proiectarea și construirea de piscine premium și aquaparkuri. Firma aparține soților Marișcu (Daniela Adriana și Marius Valentin Marișcu), fiind condusă de Daniela Marișcu (CEO).

 

Daniela Marișcu (41 de ani) este fostă jurat la emisiunea tv Imperiul Leilor, de la ProTV (dedicată tinerilor antreprenori care doresc să-și facă cunoscută ideea de afacere). Contractul a fost semnat pentru suma de 160.476 lei (sumă care cuprinde TVA, echivalentă cu circa 32.400 euro).

 

Locația aquaparkului este în Satu Nou de Jos (Baia Sprie), la limita teritorială a orașului Baia Sprie cu Dumbrăvița, pe un teren de circa 13 hectare care acum are destinația de pășune. Investiția în acest aquapark a fost estimată la circa 36,2 milioane de euro, urmând să fie făcută din fonduri din bugetele statului și județului, precum și din fonduri europene nerambursabile.

 

Conform argumentației deciziei edificării în Baia Sprie a primului aquapark din Maramureș, acesta ar genera dezvoltarea turismului urban și al sectoarelor economice de deservire a turiștilor.

 

* Foto: @ProTVplus

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here