ROBOTICA PENTRU COPII – Reîncepe și în Baia Mare Școala de Vară MindHub, care are la bază cursuri de programare organizate cu ajutorul jocurilor şi roboţilor

0
320

OPȚIUNE. Reîncepe Școala de Vară a rețelei internaționale MindHub, adresată copiilor și adolescenților cu vârste între 6 şi 18 ani și care are la bază cursuri de programare organizate cu ajutorul jocurilor şi roboţilor, dar şi laboratoare de artă şi creativitate, de explorare a naturii, planetelor şi corpului uman – toate adaptate în funcţie de vârstele cursanţilor.

 

Școala de Vară MindHub cuprinde programe (zilnice sau pentru jumătate de zi, la alegere) concepute să se desfăşoare de luni până vineri, între 8.30. şi 18.30 (în funcţie de modul – acestea sunt axate pe diverse tematici, care se pot derula, la alegere, timp de una, două, trei sau patru săptămâni).

MindHub este o reţea internaţională de şcoli de cursuri de programare pentru copii şi adolescenţi, pornită în Bulgaria de Polly Yankova, fondatoarea reţelei, şi care s-a extins în Europa şi SUA în sistem de franciză. În prezent, MindHub operează peste 40 de centre din 9 ţări, printre care și România (din 2019), unde are 11 centre, unul dintre acestea fiind în Baia Mare (la Buclă, pe str. Victoriei nr. 47 – aici, în acest an se pot înscrie doar copiii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, de anul viitor, și cei cu vârste de 16-18 ani).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here