CLUB RĂU-PLATNIC – Doar în această lună, 11 foști jucători ai Minaur Baia Mare și-au cerut banii din contracte în instanța sportivă: deja 7 au câștigat

0
1741

ȘI SĂRACI ȘI DATORI. Doar în această lună, 11 foști jucători ai Minaur Baia Mare și-au cerut banii din contracte în instanța sportivă (Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a Federației Române de Fotbal). Cei 11 sunt: Alin Cătălin Văsălie, Raphael Andrei Stănescu, Alexandru Iacob, Valmir Berisha, Petre Daniel Ivanovici, Mircea Donca, Sergiu Sebastian Ciocan, Alexandru Adrian Dandea, Iustin Marian Neacșu, Bogdan Vasile Rotar și Vasile Florin Chitaș.

 

Cererea primilor 7 (Ciocan – acum la Unirea Dej, Donca – acum la CSM Slatina, Ivanovici – acum la Timișul Șag, Berisha – liber de contract, Iacob – acum la Metaloglobus București, Stănescu – acum la CSM Slatina și Văsălie – jucătorul lui U. Cluj, împrumutat la CS Mioveni) a fost admisă în 20 iulie 2023, de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, care a obligat clubul Minaur să le plătească acestora drepturile financiare restante + taxa de procedură.

 

Pentru ceilalți 4 (Dandea, Neacșu, Rotar și Chitaș), care și-au înregistrat solicitările mai târziu, pronunțarea se va da joi, 3 august 2023.

 

Și fostul antrenor Mihai Iosif și-a câștigat în instanța sportivă banii pe care ăi avea de încasat de la Minaur Baia Mare, echipa retrogradată în Liga a III-a a finalul sezonului 2022/2023, fiind somată să îi achite acestuia drepturile salariale până la jumătatea lunii iunie, în caz contrar riscând depunctarea. Tot atunci, clubul băimărean de sub tutela Primăriei Baia Mare a fost și amendat cu 3.000 de lei.

 

În cazul în care Minaur Baia Mare nu face dovada plății datoriilor recunoscute de FRF către foștii jucători, clubul poate primi, pe lângă depunctare, și interdicție la transferuri și legitimări.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here