TROFEU – CSM Ştiinţa Baia Mare joacă la Bârlad, cu Steaua Bucureşti, pentru câștigarea Cupei României 2019

0
137

RUGBY. În 25 mai 2019, de la ora 15.30, pe Stadionul Municipal (fostul Rulmentul) din Bârlad, CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua Bucureşti vor juca finala SuperLigii CEC Bank la rugby.

 

Echipa bucureșteană s-a calificat în finala pentru trofeu, după ce a trecut de CSM Bucureşti cu scorul de 22-15 (9-3), iar băimărenii s-au calificat după victoria în deplasare, pe Stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara, cu 35-30 (21-13), de campioana en titre Timişoara Saracens.

 

În meciul din semifinală, băimărenii au reușit să înscrie cinci eseuri (prin Apostol – 3, Sikuea Taliauli și Pristaviță – câte unul) – toate transformate de Manole -, față de trei ale gazdelor.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here