CĂTRE LIGA JUDEȚEANĂ, ÎNAINTE! – În derby-ul codașelor, Minaur Baia Mare a pierdut și la Olimpia MCMXXI Satu Mare, demonstrându-și neputința

1
679

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, pe Stadionul Someșul din Satu Mare, în meci contând pentru etapa a 11-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a de fotbal, SC Olimpia MCMXXI Satu Mare a câștigat, cu 1-0 (0-0), partida cu CS Minaur Baia Mare. Derbyul codașelor seriei, arbitrat de o brigadă din Cluj-Napoca, avându-l la centru pe Narcis Bodocan, a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 9 (Olimpia) și 10 (Baia Mare).

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur) a început meciul dintre cele mai slabe echipe ale seriei (penultima și ultima clasată) cu următorul 11: Băilă – Potcoavă, Simion (cpt.), Raul Gherman, Câmpan – Macrițchii, Urvanțev, Ștefănescu, Hidigan – Serediuc, Denis Gherman. Cu doar 3 modificări față de titularii din etapa precedentă, încheiată la egalitate, 2-2, la Sighetu Marmației (portarul Băilă în locul lui Dombradi, și atacanții Serediuc și Denis Gherman în locul lui Maroșan și Lemac).

 

Gazdele vizau o revanșă după meciul tur din sezonul regular, încheiat cu 3-0 pentru băimăreni, însă deși s-au întâlnit echipele cu cele mai slabe apărări din serie (băimărenii cu 21 de goluri primite în 10 meciuri, iar sătmărenii cu 23 de goluri primite), prima repriză s-a încheiat fără gol: 0-0.

 

Spre un 0-0 insipid se îndrepta și cea de-a doua repriză, un egal fără gol care nu folosea niciuneia dintre echipe, dar în ultimele 30 de secunde ale prelungirilor, Denis Batin (Olimpia) pasează la mijlocul careului supraaglomerat al băimărenilor, tânărul mijlocaș Maris Duca preia și trage în disperare de cauză de la circa 15 metri, mingea merge plasat în colțul din stânga a porții lui Băilă, care nu reușește să o rețină și e gol. Bucurie a gazdelor, descătușate.

 

* SC Olimpia MCMXXI Satu Mare – CS Minaur Baia Mare: 1-0 (0-0), a marcat Maris Duca (min. 94).

 

În etapa următoare, a 12-a, Minaur joacă la Baia Mare, în 3 noiembrie 2023, de la ora 14.00, cu cealaltă echipă din Satu Mare, CSM Olimpia (echipă clasată pe locul 2).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Toată lauda pentru conducătorii municipiului si județului care reușesc să facă NIMIC SI pentru sport ca in toate domeniile ce țin de bunăstarea locuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here