AU PIERDUT – Sighetencele nu au câștigat pe teren propriu nici cu ultima clasată și a rămas singura echipă din Liga a II-a fără niciun punct după 5 meciuri

0
139

VOLEI FEMININ – LIGA A II-A. Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, în Sala sporturilor a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 5-a a Seriei Vest Liga a II-a (Divizia A2) de volei feminin, CSM Sighetu Marmației a pierdut, cu 0-3 (19-25, 18-25, 19-25), partida cu CSM Caransebeș. Meciul, arbitrat de Ionuț Buciu (principal) și Sergiu Muth (secund), a opus cele mai slabe echipe din serie, clasate înaintea etapei pe locurile 5 (penultimul, Sighetu Marmației) și 6 (ultimul, Caransebeș).

 

Înaintea partidei, ultimul meci din turul sezonului regular, un derby al codașelor în care s-au confruntat singurele echipe fără niciun punct după 4 meciuri, sighetencele păreau favorite, nu doar prin prisma locului de desfășurare, ci și al faptului că măcar reușiseră să câștige un set în primele 4 etape, față de adversarele lor.

 

Primele două seturi încheiate după 50 de minute, a arătat însă că echipa oaspete (fondată în acest an, după o absență de 9 ani de pe scena voleiului feminin autohton) este mai valoroasă (dacă se poate vorbi de valoare la acest nivel), impunându-se clar, la 19, respectiv la 18. Setul 3 începe mai bine pentru sighetence, care conduc cu 3-1, dar sunt repede egalate: 4-4. Cele două echipe se mențin la egalitate o vreme, până la 8-8, după care oaspetele reușesc o suită de 5 puncte consecutive 8-13 și iau o opțiune serioasă pentru a câștiga în minim de seturi.

 

Se face 9-16, antrenorul sighetencelor, Zoltan Attila, cere time-out, gazdele punctează de 3 ori consecutiv, dar meciul se îndreptă spre un deznodământ deja previzibil: 13-21. Setul se încheie cu scorul -25, iar oaspetele câștigă în minim de seturi (0-3) după doar o oră și 12 minute de joc efectiv.

 

În urma înfrângerii, sighetencele cad pe ultimul loc în serie, 6, cu 0 puncte după 5 meciuri. În etapa următoare, a 6-a, prima a returului sezonului regular, progrmaată în 11 noiembrie 2023, CSM Sighetu Marmației joacă tot pe teren propriu, cu CSU Poli Timișoara, echipă care în tur a câștigat cu 3-0 și care este clasată pe locul 2 înaintea acestei etape.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here