PENTRU CUPA EUROPEANĂ – Minaur Baia Mare și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League: turneul Final Four se dispută în Danemarca

0
430

REZULTAT – TRAGERE LA SORȚI. Joi, 7 aprilie 2022, la sediul din Viena (Austria) al Federației Europene de Handbal (European Handball Federation – EHF) a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea semifinalelor EHF European League, a doua competiție valorică intercluburi de pe continent.

 

Semifinalele se vor disputa în 14 mai, la Viborg (Danemarca), oraș stabilit tot astăzi ca gazdă a turneului final al competiției. Finalele (finala mică – pentru locul 3 – și finala mare – pentru trofeu) vor avea loc în 15 mai, tot la Vibocold Arena, complex sportiv cu o capacitate maximă de 10.000 de spectatori (8.000 de locuri pe scaune).

 

În urne, cele 4 calificate: Bietigheim (Germania), Minaur (România), Hering-Ikast (Danemarca) și Viborg (Danemarca). Semifinalele vor fi:

 

• Viborg – Minaur Baia Mare;

• Hering-Ikast – Bietigheim.

 

Așadar, pentru a accede în finala competiției, Minaur Baia Mare trebuie să treacă de gazda Final Four, puternica echipă daneză Viborg, triplă câștigătoare a competiției. Casele de pariuri cotează echipa germană Bietigheim (finalistă în 2017) ca având prima șansă la câștigarea trofeului, urmată de Viborg (câștigătoare a trofeului în 1994, 1999 și 2004), Hering-Ikast (cștigătoare a trofeului în 2002 și 2011) și Minaur (locul 3 în 2021) – în această ordine, deși în turneul final de anul trecut băimărencele au depășit în finala mică pe Herning-Ikast, câștigând locul 3.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here