CUPA ROMÂNIEI – Explorări a câștigat turul eliminatoriu cu CSM Constanța, returul e programat peste o săptămână

0
159

VOLEI MASCULIN. Duminică, 27 noiembrie 2022, în Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare, în meci tur al etapei I a Cupei României la volei masculin, CS Știința Explorări Baia Mare a învins, cu 3-1 (25-22, 16-25, 25-17, 25-21), echipa CSM Constanța.

 

Datori cu o victorie în fața propriilor suporteri, după ce cu o zi înainte Explorări a pierdut la Baia Mare în meciul din campionat cu echipa constănțeană, și după un început ezitant (1-4), gazdele s-au apropiat și au egalat situația din primul set (7-7), o egalitate care a trenat până la 10-10, după care echipa antrenată de Marius Botea și Sorin Pop s-a distanțat la 3 puncte, diferență păstrată până la final, reușind să-și adjudece primul set cu 25-22.

 

Începutul setului II a fost în oglindă cu primul: început mai bun al gazdelor, cu oaspeții revenind și egalând la 8. Apoi constănțenii au preluat controlul și s-au distanțat la 9-15 și au scăpat în câștigători clari ai setului 16-25, egalând situația pe tabela de marcaj. În setul III băimărenii încep din nou mai bine, sunt mai lucizi pe atacurile decisive, ajung la 9-5, dar sunt din nou egalați la 10. Time-out cerut de antrenorul Botea, după care Explorări preia conducerea și de această dată nu mai cedează inițiativa, impunându-se cu 25-17.

 

În ultimul set, gazdele preiau avantaj de 2  puncte încă de la început, iar la jumătatea setului se distanțează la 4 puncte (16-12) și câștigă setul cu 25-21 și meciul. Returul va avea loc peste o săptămână, la Constanța, când ne vom elucida cât va conta setul câștigat de CSM la Baia Mare.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here