VICTORIE – Minaur învinge la Baia Mare Someșul Dej și își asigură prezența de pe locul 1 al seriei în semifinalele barajului de promovare în Liga a II-a

0
274

PLAY-OFF LIGA A III-A. Miercuri, 4 mai 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului Seriei a 10-a din Liga a III-a (etapă intermediară), Minaur Baia Mare a câștigat cu 2-0 (0-0) partida cu Someșul Dej.

 

În urma victoriei, coroborată cu celălalt rezultat din play-off, Minaur rămâne pe locul 1, dar se distanțează la 10 puncte de locul 2 (CA Oradea), asigurându-și matematic atât prezența la semifinalele barajului de promovare, cât, mai ales, locul 1 al seriei, ceea ce coincide cu o semifinală împotriva locul 2 din Seria a 9-a (aproape sigur, Metalurgistul Cugir).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început meciul, arbitrat de o brigadă condusă la centru de George Cătălin Roman din Timișoara, cu următorul 11: Băilă – Simion, Tand, Jucan, Potcoavă, Rus, Gneba, Ciocan, Văsălie, Stanciu, Petre.

 

După o primă repriză fără gol, băimărenii au marcat primul gol al partidei la doar 9 minute de la reluare, după o centrare reluată în poartă din careul mic de Ciprian Stanciu (min. 54). Sergiu Ciocan a închis tabela de marcaj în ultimul minut de joc, scăpat pe contratac după o deschidere a lui Donca.

 

Iată rezultatele etapei:

* Lotus Băile Felix – CA Oradea: 1-0 (1-0), a marcat Patrick Blagea (min. 30);

* Minaur Baia Mare – Someşul Dej: 2-0 (0-0), au marcat Ciprian Stanciu (min. 54), Sergiu Ciocan (min. 90).

 

În etapa următoarea, a 7-a, Minaur joacă tot acasă, în 7 mai, cu CS Lotus Băile Felix (fosta CSC Sânmartin).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here