AU PIERDUT – Fotbal Feminin Baia Mare a fost eliminată din Cupa României după primul meci, fiind învinsă la Gherla cu scor de forfait

0
384

CUPA ROMÂNIEI – FOTBAL FEMININ. Miercuri, 4 octombrie 2023, pe Stadionul Municipal din Gherla, în meci contând pentru etapa a II-a a Cupei României la fotbal feminin, ACS Atletic Olimpia Gherla a câștigat, cu 3-0 (2-0), partida cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Partida, eliminatorie, a fost arbitrată de o brigadă din Cluj, care l-a avut la centru pe Cătălin Aurelian Flonta din Cluj-Napoca, și a opus echipe din Seria a 2-a a Ligii a II-a (echipa din Gherla este pe locul 2 după 3 etape, iar echipa din Baia Mare este pe locul 5).

 

Ambele echipe au intrat direct în turul II al Cupei României, acesta fiind primul meci disputat în competiție. Băimărencele veneau după o victorie la scor obținută în campionat etapa trecută, pe teren propriu, 14-0 cu o altă echipă din județul Cluj, Olimpic Star, aceasta însă a venit doar cu 9 jucătoare la meci. Echipa gazdă, a căror antrenoare sunt și jucătoare (Iulia Mera este și portarul echipei, iar Alexandra Iușan este și atacant) a repurtat și ea o victorie categorică în etapa trecută de campionat, 4-0, acasă, însă cu lidera Seriei la ora disputării meciului, Unirea Alba Iulia.

 

Gazdele, care au promovat în Liga a II-a în 2021, s-au impus după 90 de minute, clar, cu 3-0, primele două goluri fiind marcate în prima repriză. Golurile clujencelor au fost marcate de Oana Tămaș, Roxana Avasiloaie (este și jucătoare de futsal, la RCM Cluj-Napoca, deținătoarea Cupei României la futsal) și Sălăgean (care până în urmă cu câteva luni juca la echipa de junioare U15 din Gherla).

 

* Foto generică: @Atletic Olimpia Gherla

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here