RUGBY – Cinci jucători ai CSM Ştiinţa Baia Mare, convocaţi pentru partida Belgia – România

0
200
Cristian Chirică

SELECŢIE. Pe lângă lotul avut la dispoziţie în partida cu Rusia, conducerea tehnică a echipei naționale de rugby a convocat șase noi jucători pentru meciul cu Belgia, din Rugby Europe Championship, doi dintre aceştia fiind Cristian Chirică şi Ovidiu Cojocaru de la CSM Ştiinţa Baia Mare.

 

Astfel, pentru meciul cu Belgia, cinci jucători băimăreni fac parte din lotul naţional: Constantin Pristaviţă (pilier), Ovidiu Cojocaru (trăgător), Johan Van Heerden (linia a doua), Cristian Chirică (linia a treia) şi Sione Fakaosilea (centru).

 

România mai are de disputat două partide în Rugby Europe Championship: cu Belgia, la Bruxelles (11 martie), şi cu Georgia, la Bucureşti (19 martie). Georgia ocupă primul loc în clasament, cu 14 puncte, urmată de România (10 puncte), Germania (8 puncte), Spania (4 puncte), Rusia (4 puncte) şi Belgia (2 puncte).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here