PENTRU MENȚINEREA ÎN LIGA 1 – Echipa de fotbal feminin din Baia Mare joacă în 6 martie, pe teren propriu, prima etapă din play-out

0
212

TRAGERE LA SORȚI. La sediul Federației Române de Fotbal au fost trase la sorți meciurile din prima etapă a  play-off și play-out din Liga 1 la fotbal feminin – primele 6 clasate în sezonul regulat (încheiat în 5 decembrie 2021 – s-a disputat un singur meci cu fiecare echipă) vor evolua în play-off, iar ultimele 6 clasatese vor întâlni în play-out.

 

Fotbal Feminin Baia Mare, clasată pe locul 8 (din 12 echipe) la finalul sezonului regulat (cu 11 puncte, obținute din 3 victorii, 2 egaluri și 6 înfrângeri), va juca în play-out, pentru menținerea în Liga 1. Fiecare echipă continuă competiția cu numărul de puncte acumulate în sezonul regulat. În play-out se vor juca partide tur-retur, implicit fiecare din cele 6 participante vor disputa câte 10 meciuri. Prima etapă este programată în 6 martie 2022.

 

Iată programul:

• CSȘ Târgoviște (loc 12) – Ladies Târgu Mureș (loc 10)

• Fotbal Feminin Baia Mare (loc 8) – Banat Girls (loc 9)

• Piroș Security Arad (loc 7) – Universitatea Galați (loc 11)

 

FRF a precizat că va prezenta programul complet după Ședința Comitetului Executiv din ianuarie 2022.

 

* Foto: ACS Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here