AU CÂȘTIGAT – Vicecampioana Minaur a învins AHC Potaissa Turda, la Baia Mare, și rămâne pe locul 2 în Liga Naţională

0
259

HANDBAL – LIGA NAȚIONALĂ. Miercuri, 28 septembrie 2022, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în prologul etapei a 6-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Minaur Baia Mare a învins, cu 29-25 (14-13), AHC Potaissa Turda.

 

După o primă repriză echilibrată, cu turdenii porniți mai bine și apoi cu băimărenii, în revenire, ajunși la 4 goluri avantaj (min. 23, 12-8), și apoi cu oaspeții alergând după limitarea scorului și reușind să încheie primele 30 de minute cu doar un gol handicap (14-13), Minaur reușește în prima jumătate a celei de-a doua reprize să aibă 5 goluri avantaj (min. 45, 22-17).

 

Oaspeții au pornit din nou în cursa de urmărire, însă o consecutivă de 5 goluri ale Minaurului i-a liniștit pe toți cei prezenți (jucători și spectatori), gazdele adjudecându-și partida cu un avantaj care scutește de comentarii: 29-25.

 

Pentru Minaur au marcat Căbuţ, Vujic, Vujovic și Pop (câte 5 goluri), Kotrc (3 goluri), Mănescu (2 goluri), Buguleţ, Bera, Iordachi și Ratkovic (câte 1 gol). De la turdeni s-au remarcat Thalmaier (10 goluri),  Ghiţă și Pop (câte 4 goluri). În urma victoriei, Minaur își păstrează locul 2 în clasamentul Ligii Naționale, cu 15 puncte din 6 jocuri (cu 3 mai puține decât liderul și campioana en-titre Dinamo București și cu 3 mai multe decât CSM Constanța, situată pe locul 3, dar cu doar 5 meciuri disputate).

 

În etapa următoare, a 7-a, în 5 octombrie, Minaur joacă în deplasare, la CS Bacău (clasată pe locul 8 înaintea acestei etape).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here