INAUGURARE – Deschiderea extensiei Baia Mare Value Center, joi, 29 septembrie: 5 noi magazine de brand

1
3362

BAIA MARE VALUE CENTER. Joi, 29 septembrie 2022, de la ora 10.00, are loc inaugurarea noilor magazine deschise în extensia de circa 4.300 mp a open-mall-ului Baia Mare Value Centre, edificată într-o clădire seaparată în urma unei investiții totale de aproape 5 milioane de euro (sumă în care a intrat și achiziția terenului). În urma finalizării proiectului de extindere, suprafața mall-ului inaugurat în decembrie 2018 crește la 24.600 mp închiriabili, iar valoarea afacerii s-a ridicat cu 8,3%, respectiv la 41,6 milioane de euro, conform celui mai recent raport al MAS REI (din 30 iunie 2022).

 

Cele 5 magazine noi sunt următoarele: brandul românesc de mobilier Mobexpert (în perioada 29 septembre – 2 octombrie, clienții vor beneficia de 10% reducere la toate produsele), retailerul german de îmbrăcăminte New Yorker (oferă vouchere de 50 lei pentru primii 25 de cumpărători și multe alte vouchere de cumpărături), hiper-farmacie Dr. Max (cu peste 12.000 de produse pentru sănătate, îngrijire și frumusețe), Cropp (primii 50 de clienți vor avea reducere de 20% la haine și accesorii) și House – ultimele două, branduri ale retailerului polonez de îmbrăcăminte LPP House.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here