AU CÂȘTIGAT – Minaur Baia Mare a învins categoric Dacia Mioveni în primul meci al turneului de la Zalău

0
514

TURNEUL DE LA ZALĂU. Vineri, 11 august 2023, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău, în meci contând pentru turneul de handbal feminin organizat de HC Zalău, Minaur Baia Mare (locul 8 în sezonul precedent al Ligii Naționale)a câștigat, cu 28-19 (13-10), partida cu Dacia Mioveni (locul 12 în sezonul precedent al Ligii Naționale).

 

Tot astăzi, de la ora 18.30, băimărencele mai dispută un meci, cu Măgura Cisnădie (locul 9 în sezonul precedent al Ligii Naționale), care ieri a încheiat la egalitate, 28-28, partida cu HC Zalău, iar sâmbătă, Minaur joacă în compania gazdelor, HC Zalău.

 

Până la debutul în noua ediție a Ligii Naționale, în 30 august 2023, Minaur va participa la încă u turneu, în Polonia, la Lublin, la care mai participă alături de echipele poloneze MKS Lublin și MKS PR Gniezno și de echipa slovacă MKS Iuventa Michalovce.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here