POD NOU ÎN CAVNIC – Cine construiește noul pod din Cavnic, din zona magazinului Profi: contract de 1,55 milioane de lei

0
575

CONTRACT ATRIBUIT. Primăria Cavnic, controlată de edilul Vladimir Petruț (PNL), a atribuit, în urma unei licitații, contractul pentru construirea podului peste râul Cavnic între strada 22 Decembrie (zona magazinului Profi Loco) și strada Flotației-DJ 184. Contractul, care prevede construirea unui pod nou, primul care va fi edificat în orașul maramureșean după 1989, a fost semnat cu firma Sebi Marc SRL (unicul ofertant), înregistrată în Călinești și controlată de sigheteanul Ioan Mihai Ștefan Marc, la suma de circa 1,55 milioane de lei (sumă care include TVA), cu circa 200.000 lei sub estimarea maximă a beneficiarului.

 

Investiția va fi finanțată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, trebuie finalizată în 8 de luni și va fi garantată timp de 3 ani. Primarul Vladimir Petruț a precizat, pentru 2mnews, că în urma  discuțiilor cu constructorul a reieșit că obiectivul va fi finalizat încă în acest an și că podul este unul extrem de util pentru locuitorii urbei, care nu vor mai fi nevoiți să înconjoare pe ruta clasică pentru a ajunge în zona comercială, dar și pentru comercianți, transportatorii putând face aprovizionarea mult mai ușor chiar și cu TIR-urile, podul fiind proiectat cu limită de greutate a vehiculelor de până la 40 de tone.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here