DECIZIE – Centrele Electrica de relații cu publicul vor fi închise pe 14 și 15 august: maramureșenii au la dispoziție un număr de telefon pentru sesizarea eventualelor deficiențe

0
222

INFO UTIL. Cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, centrele de relații cu utilizatorii ai Distribuție Energie Electrică România – DEER (cel mai mare operator de distribuție din țară, ce deservește și utilizatorii din județul Maramureș) nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 14 și 15 august 2023, activitatea urmând să revină la programul normal miercuri, 16 august 2023, a anunțat Biroul de comunicare al DEER.

 

Echipele operative ale DEER rămân mobilizate în tot acest timp, pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică, dacă va fi necesar. Eventualele deficiențe în alimentarea cu energie electrică ale maramureșenilor pot fi semnalate la numărul de telefon 0262929. De asemenea, DEER pune la dispoziție TELVERDE, pentru județul Maramureș numărul de telefon fiind 0800.400.929 (sesizările pot fi comunicate și online, la adresa https://www.distributie-energie.ro/suport/sesizari-si-reclamatii/, unde clienții găsesc un formular pentru sesizări și reclamații).

 

Pe site-ul DEER, la secțiunea https://www.distributie-energie.ro/suport/intreruperi-deer/, sunt publicate întreruperile în alimentarea cu energie electrică, atât cele programate, cât și cele accidentale, precum și ziua și ora la care este preconizată finalizarea lucrărilor de realimentare a utilizatorilor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here