PROGNOZĂ – Vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni: alternanțe termice, între maxime de 18 grade Celsius și minime de 2 grade Celsius

0
402

VREMEA ÎN MARAMUREȘ. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (31 octombrie – 13 noiembrie), făcută publică luni, 31 noiembrie 2022, de Administraţia Naţională de Meteorologie indică în Maramureș o vreme în general caldă, dar cu variații semnificative între temperaturile diurne și cele nocturne.

 

Astfel, până în 2 noiembrie, în Maramureș media temperaturilor maxime va fi de 16-18 grade Celsius, iar ulterior vremea va intra într-un uşor proces de răcire, în intervalul 3-10 noiembrie media temperaturilor maxime va fi de 14-15 grade Celsius. Procesul de răcire a vremii va continua şi după data de 10 noiembrie, iar până în 13 noiembrie media temperaturilor maxime va coborî spre 10 grade Celsius. Probabilitatea de ploi va fi mai mare în 3, 5 și 6 noiembrie.

 

Până în 1 noiembrie, minimele nocturne din județul Maramureș se vor încadra, în medie, la 8 grade Celsius, coborând în 2 noiembrie la 6 grade Celsius, iar în 3 noiembrie vor vor urca spre 10 grade Celsius. În noaptea de 4 noiembrie, minimele vor scădea din nou, de această dată spre valori medii în jurul a 4 grade Celsius, iar minimele termice începând din noaptea de 5 noiembrie și până în 11 noiembrie se vor încadra între 4 și 6 grade Celsius. În nopțile de 12 și 13 noiembrie, minimele vor coborî spre medii de 2-3 grade Celsius.

 

La munte, media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 14 şi 17 grade Celsius, în primele trei zile ale intervalului de prognoză, apoi va scădea spre 8 grade Celsius, până în 7 noiembrie. În intervalul 8-13 noiembrie, tendinţa vremii este de răcire, cu valori medii ale maximelor de 6-7 grade Celsius.

 

Minimele vor avea la munte valori medii cuprinse între 6 şi 8 grade Celsius, până în 2 noiembrie, după care, până în noaptea de 7 noiembrie, acestea vor coborî spre 2 grade Celsius. În perioada 8-13 noiembrie, media minimelor va ajunge spre 1 grad Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here