VICTORIE ÎN ULTIMUL MECI ACASĂ DIN 2023 – CSM Sighetu Marmației a câștigat derby-ul rundei, cu CSM Olimpia Satu Mare, întorcând rezultatul

0
440

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 25 noiembrie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 14-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a de fotbal, CSM Sighetu Marmației a câștigat, cu 2-1 (1-1), partida cu CSM Olimpia Satu Mare. Meciul, arbitrat la centru de Cosmin Apetrei din Roznov, a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 4 (Sighetu Marmației) și 2 (Satu Mare).

 

Antrenorul George Zima a început partida cu următorul 11: Berințan – Tomșa, Hreniuc, Dunca (cpt.), Razak – Simion, Deivid, Dat, Negruț – Mitrucsak, Mensah.

 

Oaspeții au deschis scorul în min. 10, după o lovitură de colț, prin Moussa Samake, însă gazdele nu au cedat inițiativa împotriva mai bine clasatei CSM Olimpia, după câteva ratări (o lovitură liberă de pe linia careului de 6 metri și o lovitură liberă de la 16 metri, executată de Dat în bară), reușind să egaleze din penalty în min. 35 (marcator, ghanezul Emmanuel Mensah, 19 ani). Un meci tactic, câștigat până la urmă de sigheteni în pofida intervențiilor salvatoare ale portarului Moldovan, prin golul marcat în repriza secundă, în min. 67, printr-un șut de la marginea careului de 16 metri de tânărul Cătălin Șofroni (18 ani), abia intrat pe teren. Ambii marcatori ai sighetenilor au fost aduși în această vară, sub formă de împrumut, de la CFR Cluj II.

 

• CSM Sighetu Marmației – CSM Olimpia Satu Mare: 2-1 (1-1), au marcat Emmanuel Mensah (min. 35 – 11 metri), Cătălin Șofroni (min. 67) / Moussa Samake (min. 10).

 

Meciul de astăzi a fost ultimul meci pe teren propriu al sighetenilor din anul 2023. În urma victoriei, CSM Sighetu Marmației rămâne pe locul 4 cu 21 de puncte, iar etapa următoare, a 15-a a sezonului regular joacă în deplasare, în 2 decembrie, cu ACSC Crişul Sântandrei (locul 5), după care campionatul se întrerupe până în 9 martie 2024.

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here