UPDATE – ATÂT AU PUTUT – Minaur a pierdut la Baia Mare meciul de debut în acest sezon de Liga a III-a cu conjudețeana CSM Sighetu Marmației

0
2176

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 25 august 2023, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa 1 a Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, CS Minaur Baia Mare a pierdut, cu 0-1 (0-1), partida cu CSM Sighetu Marmației. Meciul, arbitrat de o brigadă din Cluj care l-a avut la centru pe Marius Nechita Chioran din Floreşti, a fost cel care a deschis sezonul 2023-2024 pentru cele două reprezentate ale Maramureșului în Liga a III-a (vă reamintim că Academica Recea, promovată în Liga a III-a, nu s-a putut înscrie în a treia divizie valorică, neîndeplinind condițiile financiare și activează și în acest sezon în Liga a IV-a)

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Băilă – Achim, Pisuc, Raul Gherman, Simion (cpt.) – Matei, Urvanțev, Ilieș, Maroșan – Darius Gherman, Lemac. O echipă cu o medie de vâstă de 21 de ani, avându-l ca veteran pe atacantul Brian Lemac (27 de ani). Extrem de tânără (băimărenii au în lot 3 jucători minori, sub 18 ani, cel mai tânăr, Mario Leș, are 16 ani). În pofida acestui aspect, băimărenii porneau ca favoriți, nu doar prin prisma locului de desfășurare al partidei, ci și pentru că în meciul de pregătire disputat la Sighetu Marmației s-au impus cu 1-0.

 

De această dată, sighetenii au reușit să se impună, cu același scor, 0-1, prin golul marcat în prima repriză, în min. 31, de fundașul central Roberto Paul Pedro (21 de ani, născut în Portugalia, la Portimão, cu dublă cetățenie, româno-portugheză, adus la Sighetu Marmației de la Sportul 2007 Șimleu Silvaniei).

 

Iată rezultatele etapei 1 din Seria a 10-a a Ligii a III-a:

• Minaur Baia Mare – CSM Sighetu Marmaţiei: 0-1 (0-1);

• Olimpia MCMXXI Satu Mare – Sănătatea Cluj: 2-2 (2-1);

• Lotus Băile Felix – SCM Zalău: 0-2 (0-0);

• CSM Olimpia Satu Mare – Crişul Sântandrei: 2-1 (1-1);

• Victoria Carei – Minerul 1947 Ocna Dej: 0-3 (0-1).

 

În etapa următoare, Minaur joacă tot la Baia Mare, în 1 septembrie, cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, iar CSM Sighetu Marmației întâlnește  pe teren propriu, în 2 septembrie, Minerul 1947 Ocna Dej.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here