RUGBY – Campioana CSM Știința Baia Mare defilează în campionat: a spulberat-o și pe Gloria Buzău

0
98

CAMPIONAT. În etapa a 6-a a SuperLigii, campioana CSM Știința Baia Mare a câștigat în deplasare, pe Stadionul “Prințul Ghica” din Buzău, cu un categoric 48-3 (24-3), meciul cu SCM Gloria Buzău (promovată în sezonul trecut în primul eșalon valoric), asigurându-și punctul bonus ofensiv. Opt eseuri au înscris băimărenii, împărțite egal, câte patru pe fiecare repriză, patru dintre acestea fiind transformate.

 

Eugen Apjok a intrat în teren cu următorul 15: Paul Popoaia, Sikuea Taliauli, Jason Fareti Tomane, Sione Fakaosilea, Adrian Apostol, Dorin Manole, Alexandru Țiglă, Constantin Pristaviță, Ovidiu Cojocaru, Revazi Dugladze, Marius Dănilă (căpitanul echipei), Dumani Siphosethu Mtya, Florian Roșu, Oliver Immelman și Cristi Chirică. În etapa a 7-a, cea de final a primei părți a SuperLigii, băimărenii joacă pe teren propriu, cu CS Dinamo București.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here