VALOAREA ZILEI – S-a semnat contractul de 27,75 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi din Vișeu de Sus: toate detaliile despre constructor

0
354

CONTRACT INFRASTRUCTURĂ. Administrația publică din orașul maramureșean Vișeu de Sus, controlată de edilul Vasile Coman „Vărzaru’” (acum la PNL), a semnat la 18 august 2023 un contract în valoare de aproape 28 de milioane de lei (exact: 27.750.615,45 lei, sumă care include TVA) și care vizează proiectarea și execuția modernizării mai multor străzi din cartierele Dâmbu Vancii și Vișeu de Mijloc (Ghiocel, Poieniței, Mierlei, Mugurel, Pârâului, Brândușelor, Șesului, Zăvoi și a celor din jurul acestora).

 

Contractorul este asocierea de firme Conrep SA din Vișeu de Sus & Construct CDP SRL din Baia Mare, iar aceasta trebuie să finalizeze contractul în 2 ani, fiind repartizate două luni pentru proiectare (Construct CDP va executa proiectarea) și 22 de luni pentru execuție (Conrep va executa lucrările efective). Lucrările trebuie garantate 3 ani. Ambele firme au contractat în acest an numeroase proiecte majore ale administrațiilor publice din județ.

 

Conrep SA, liderul de asociere, este înregistrat în Vișeu de Sus și este controlată scriptic de Ileana Urda (45%) și Alexandru Cenușă (41%). Firma este specializată în construcții civile și industriale. În 2022, a raportat o cifră de afaceri de 72,32 milioane de lei și un profit net de 5,4 milioane de lei, realizat cu 186 de angajați.
Construct CDP, asociatul secundar, este înregistrat în Baia Mare și este controlat de Radu Vasile Cot. Firma este specializată în inginerie și consultanță tehnică. În 2022, a raportat o cifră de afaceri de 8,39 milioane de lei și un profit net de circa 4,19 milioane de lei, realizat cu 15 angajați.

* Foto: @PNL Vișeu de Sus

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here