INVESTIȚIE – 3,8 milioane de lei pentru reabilitarea rețelei termice de la Spitalul Municipal Sighetu Marmației

0
141

REABILITARE REȚELE TERMICE. Spitalul Municipal Sighetu Marmației a introdus în licitație un contract estimat la valoarea de 3,8 milioane de lei (exact: 3.846.680,97 lei – precizare: toate sumele din articol includ TVA), care vizează lucrări de reabilitare a rețelelor termice de incintă, respectiv cea pentru distribuția agentului termic de încălzire (estimată la circa 2,7 milioane de lei) și cea pentru distribuția apei calde de consum (estimată la circa 1,15 milioane de lei).

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai mic preț, trebuie finalizat în doar 4 luni, iar ofertarea este deschisă până la 12 septembrie 2023.

 

Spitalul din Sighetu Marmației este compus din 25 de pavilioane aflate pe o suprafață de teren de 79.701 mp, majoritatea clădirilor sunt vechi, construite în perioada 1892-1930 (doar 7 clădiri fiind construite după anul 1950).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here