ANUNȚ – Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare anunță cu regret decesul Ancăi Făt (44 de ani), registrator medical la Laboratorul de Radiologie

0
895

TRIST. Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre Anca Făt, registrator medical la Laboratorul de Radiologie. În vârstă de 44 de ani, Ancuța cum îi spuneau apropiații, era angajata  spitalului din anul 2006. Soarele a apus asupra acestei vieți atât de pline și iubitoare. Zâmbetul ei nu ne va mai bucura zi de zi, vocea ei nu va mai răsuna în clipele de liniște, iar lacrimile noastre vor lua locul îmbrățișărilor ei calde.

 

Bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colț de rai, pe măsura sufletului său, iar familiei îndoliate să îi dea puterea de a depăși aceste momente grele.

 

DRUM LIN, ANCA!

Conducerea Spitalului

 

****************************************************************

 

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegei noastre, Anca Făt, registrator medical din cadrul Laboratorului de Radiologie.

 

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, mereu cu zâmbetul pe buze.

 

Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare întristare și regrete.

 

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită .

 

Consiliul de Administrație al SpitaluluiATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here