VICTORIE – CSM Sighetu Marmației a câștigat primul meci oficial al anului și a urcat pe loc de play-off

0
311

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 9 martie 2024, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii a III-a Seria a 10-a la fotbal masculin, CSM Sighetu Marmației a câștigat, cu 1-0 (0-0), partida cu CS Lotus Băile Felix. Meciul, arbitrat la centru de, a opus echipele clasate înaintea etepei pe locurile 5 (Sighetu Marmației) și 3 (Băile Felix).

 

Antrenorul George Zima (CSM Sighetu Marmației) a început primul meci oficial al anului în următoarea formulă: Oneț – Simion, Brașoveanu, Ndiaye, Tomșa – Abdullah,Andreas, Șofroni – Mitruscsak (cpt.), Yolou, Mensah.

 

În tur, oaspeții de astăzi au câștigat la limită meciul cu sighetenii, impunându-se cu 1-0. Acum, revanșa a fost luată, scorul final fiind în oglindă cu cel din octombrie 2023. Gazdele, aflate în postura de a câștiga un loc de play-off (rațional, cu șanse foarte reduse la promovarea la baraj, dar oricum o reușită pentru clubul maramureșean), au dat totul în fața propriilor suporteri pentru a obține victoria, adusă în min. 70, prin singurul gol al meciului, cel înscris de tânărul vârf ganez Emmanuel Mensah (19 ani), jucător împrumutat de la campioana CFR Cluj împreună cu mijlocașul ofensiv Razak Abdullah (18 ani).

 

În urma victoriei, sighetenii fac 24 de puncte și urcă pe locul 4, care le asigură prezența în play-off, însă mai sunt de disputat două etape din sezonul regulat.

 

Iată rezultatele complete ale etapei a 16-a:

• CS Minaur Baia Mare – SCM Zalău: 0-0;

• CS Sănătatea Servicii Publice – ACSC Crişul Sântandrei: 1-2 (0-0);

• CSM Sighetu Marmaţiei – CS Lotus Băile Felix : 1-0 (0-0);

• CSM Olimpia Satu Mare – CSM Victoria Carei: 0-1 (0-0);

• SC Olimpia MCMXXI Satu Mare – CS Minerul 1947 Ocna Dej: 1-0 (0-0).

 

În urma acestor rezultate, clasamentul seriei este următorul:

  1. SCM Zalău: 37 puncte;
  2. CSM Olimpia Satu Mare: 29 puncte;
  3. ACSC Crişul Sântandrei: 24 puncte;
  4. CSM Sighetu Marmaţiei: 24 puncte;
  5. CS Lotus Băile Felix: 23 puncte;
  6. CSM Victoria Carei: 23 puncte;
  7. CS Minerul 1947 Ocna Dej: 17 puncte;
  8. SC Olimpia MCMXXI Satu Mare: 16 puncte;
  9. CS Sănătatea Servicii Publice: 15 puncte;
  10. CS Minaur Baia Mare: 11 puncte.

 

În etapa următoare, sighetenii joacă în deplasare, în 15 martie 2024, cu CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, echipă clasată pe penultimul loc, retrogradabil direct.

 

* Foto: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here