INVESTIȚIE – Lucrări de peste 5 milioane de lei pentru suplimentarea capacității de alimentare cu energie electrică a zonei Moisei

0
267

MOISEI – MODERNIZARE INFRASTRUCTURĂ EDILITARĂ. Distribuție Energie Electrică România SA, firma de furnizare și distribuție de energie electrică a Grupului Electrica, a introdus în licitație un contract estimat la peste 5 milioane de lei (exact: 5.278.295,44 lei, sumă care include TVA), care vizează modernizarea rețelei electrice și branșamente în zona Postului de Transformare Aeriană (PTA) 23 Moisei.

 

Conform proiectului, se vor schimba conductoarele liniei electrice aeriene de 0,4 KV pe o lungime de 8,5 km, se vor moderniza 56 de branșamente electrice și se vor realiza două noi posturi de transformare pentru o injecție de putere în LEA (linia aeriană de energie electrică) 0,4 KV.

 

Contractul, pentru care sunt așteptate oferte până la 25 martie 2024, va fi atribuit pe criteriul unic Prețul cel mai mic și trebuie finalizat în 12 luni.

 

Distribuție Energie Electrică România operează circa 200.000 de kilometri de linii electrice, în 18 județe, din trei zone geografice ale țării, reprezentând 40,7% din teritoriul României și deservește peste 3,8 milioane de utilizatori.

 

* Foto generică: @Branșamente Electrice de Joasă și Medie Tensiune

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here