FAPT – A fost inaugurat noul sediu al Asociației Esperando, un loc dedicat recuperării, socializării și educației adaptate persoanelor cu dizabilități

0
256

EVENIMENT. Vineri, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, pe strada Colonia Topitorilor nr. 14 din Baia Mare, Asociația Esperando a marcat împlinirea a 20 de ani de activitate prin inaugurarea oficială a noului sediu, un loc dedicat recuperării, socializării și educației adaptate persoanelor cu dizabilități.

 

În cadrul evenimentului, Moș Nicolae și-a trimis reprezentații cu daruri pentru copiii și tinerii de la Esperando, a precizat Lavinia Oșan, specialist PR al Asociației Esperando.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here