UNEORI NU SCRIEM ÎN ZADAR – S-a deschis dosar în cazul achiziției hârbului de locomotivă de la Ocolul Silvic Vișeu de Sus

0
1436

FAPT. Această scriere conține informații obținute de la surse informate și implicate direct ale 2mnews și se bazează pe documente oficiale (pe care nu le vom publica pentru protecția identității acestora), având un grad de acuratețe de 100%.

 

În cazul privind achiziția de Ocolul Silvic Vișeu de Sus a unui hârb de locomotivă pentru ecartament îngust (Mocăniță), semnalat în iulie 2022 de 2mnews (detalii AICI și AICI), cel puțin o entitate a statului român, respectiv Direcția Generală Antifraudă Fiscală (prin “regionala” nr. 6, de la Oradea), instituție în subordinea administrativă a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), a deschis un dosar de cercetare.

 

Am semnalat aspectul, ca un argument al impactului/urmărilor unor articole publicate de 2mnews.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here