TRANSPORT LOCAL – Administrația din Vișeu de Sus cumpără 10 autobuze electrice, fiind pregătită să plătească peste 13,4 milioane de lei

0
916

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația din Vișeu de Sus, controlată de primarul Vasile Coman “Vărzaru”, a scos la licitație publică un contract pentru achiziția a 10 autobuze 100% electrice, fiind pregătită să plătească peste 13,4 milioane de lei (exact: 13.453.700 lei, sumă care cuprinde TVA – aceasta fiind estimarea maximă).

 

Două din cele 10 autobuze, destinate transportului urban, sunt de dimeniuni mari (12 metri lungime), patru sunt de dimensiuni medii (9 metri lungime) și 4 sunt de dimensiuni mici (7 metri lungime). Ofertele sunt așteptate până în 21 septembrie 2022, iar contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere în decizia finală de 70%, perioada de garanție 10%, termenul de livrare 10% și consumul 10%).

 

Autobuzele trebuie livrate în 12 luni (un an – durata contractuală), iar cea mai mare parte a banilor provin din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional (POR), proiectul vizând reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here