TURNEU CÂȘTIGAT – Minaur a învins categoric Potaissa Turda în finala turneului de la Baia Mare

0
252

HANDBAL MASCULIN – TURNEUL DE LA BAIA MARE. Sâmbătă, 29 iulie 2023, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în finala turneului organizat de clubul Minaur, băimărenii au câștigat, cu 32-23 (15-13), partida cu Potaissa Turda. În prima zi, Potaissa a dispus cu 34-31 de Poli Timișoara, iar Minaur a învins cu 39-24 nou-promovata în prima ligă, CSM Sighișoara.

 

Pentru Minaur au înscris: Vujic (6 goluri), Ivanovic (5 goluri), Botea și Fotache (câte 3 goluri), Kotrc, Nagy, Cip, Kozakevych, Erik Pop și Ratkovic (câte 2 goluri), Da Silva Mollina, Vujovic și Cumpănici (câte 1 gol). Portarii băimărenilor au cumulat 15 intervenții salvatoare – Terekhov (7), Buzogany și Al-Khafadji (câte 4).

 

În meciul pentru locul 3, Politehnica Timișoara – CSM Sighișoara: 34-26 (17-13).

 

* Foto: @Dragomir Ovidiu via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here