FOTBAL – Minaur a pierdut meciul de pregătire de la Baia Mare, cu colega de serie Minerul Ocna Dej

0
481

MECI DE PREGĂTIRE. Sâmbătă, 29 iulie 2023, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci de pregătire, Minaur Baia Mare a pierdut, cu 0-2 (0-1), partida cu colega sa din Seria a 10-a a Ligii a III-a, Minerul 1947 Ocna Dej. Băimărenii se aflau la al patrulea meci de pregătire (au jucat cu Unirea Dej – Liga a II-a: 0-3; CS Fărcașa – Liga a IV-a: 9-0; CS Sighetu Marmației – Liga a III-a: 1-0), în timp ce oaspeții, al căror lot s-a reunit în 12 iulie, erau la doar al doilea meci de pregătire (Victoria Viișoara – Liga a IV-a: 0-0).

 

O întâlnire între echipe conduse de băimăreni (Ciprian Danciu la Minaur și Dănuț Șomcherechi la Minerul Ocna Dej, revenit la echipă după ce a fost demis în urmă cu un an și înlocuit de Tiberiu Bălan – Șomcherechi a fost numit director tehnic, Bălan fiind păstrat în organigrama clubului dejean ca principal).

 

Minerul Ocna Dej, care a încheiat sezonul trecut pe locul 6 în Seria a 10-a a Ligii a III-a, și-a completat lotul în această pauză competițională cu 8 jucători noi (de la CFR Cluj, Unirea Dej, FK Miercurea Ciuc, SCM Zalău și CSC Șelimbăr).

 

Ciprian Danciu (Minaur) a început partida cu următorul 11: Breban – Achim, Gherman, Simion (cpt.), Potcoavă – Matei, Ilieș, Piroska, Urvanțev – Maroșan, Lemac. Băimărenii au pierdut cu 2-0, cu câte un gol primit în fiecare repriză (pentru dejeni au marcat Raul Vitan și Vali Szilágyi – ultimul, jucător de 17 ani).

 

* Foto: @ Minerul Ocna Dej

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here