DYNAMITE FIGHTING SHOW – Băimăreanul Florin Cardoș revine în ring pe 22 septembrie: află cine mai luptă în gala Dynamite Fighting Show

0
370
Florin Cardoș

ADVERTORIAL. Unul dintre cel mai bine cotați pugiliști români, Florin Cardoș, fost deținător al Uniunii Europene la box profesionist, va reveni în ring, pe 22 septembrie, la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în cadrul galei Dynamite Fighting Show. Tot în cadrul galei, sportivul de la Ayo Gym din Baia Mare, Andrei Ostrovanu, îl va înfrunta în main eventul serii pe invincibilul Florin „Rambo” Lambagiu pe reguli de kickbox.

 

Cu un palmares spectaculos, 20 de victorii și doar două înfrângeri, băimăreanul a avut aproape doi ani de pauză după o accidentare la genunchi. Pe 22 septembrie, acesta îl va înfrunta pe fostul campion național al Ucrainei, Artem Lim. „Să boxez acasă, la Baia Mare, după atât timp este o mare onoare pentru mine. Abia aștept, iar susținerea publicului va conta enorm pentru mine”, a spus Cardoș.

 

Înaintea galei care programează un total de 15 confruntări, dintre care 13 pe reguli de kickbox și două pe box profesionist, organizatorii au pregătit două clipuri de promovare spectaculoase, filmate la Cascada Cailor de la Borșa, dar și pe Creasta Cocoșului, imaginile fiind redifuzate inclusiv de Pro TV. Momentul de tensiune maximă a fost cel dintre cei doi combatanți din main event, Andrei Ostrovanu și Florin Lambagiu. Aceștia au stat față în față înaintea disputării supremației de la categoria super mijlocie din România (vezi videoclipul AICI).

 

Ultimele 300 de bilete pentru Dynamite Fighting Show 12 – Moroșenii vs Restul Lumii sunt disponibile pe platforma bilete.ro, dar în următoarele zile vor putea fi găsite inclusiv la Sala Sporturilor Lascăr Pană. Accesul publicului se va face respectând normele în vigoare, fiind nevoie de un test PCR sau antigen valid ori dovada vaccinului.

 

Pe lângă Cardoș și Ostrovanu, Maramureșul va mai fi reprezentat pe 22 septembrie de pugilistul Adrian Bohotici, dar și de kickboxerii Alexandru Stan și Florin Orzac. În cadrul fight cardului vor fi prezenți sportivi din Olanda, Maroc, Kenya, Letonia, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova și Surinam. Printre românii care luptă la Baia Mare se mai numără Ionuț „Tancul” Iancu, Ștefan Lătescu, Cristian Milea, Claudiu Bădoi sau Bogdan Năstase. Programul complet este disponibil pe http://www.dynamitefighting.com.

 

Gala Dynamite Fighting Show (vezi video AICI) este organizată în parteneriat cu Consiliul Judențean Maramureș, iar parteneri principali sunt Superbet, Pro TV, Tellur, Berea Zimbru, Aramis Group, Peak Sport, Armura, Degethal, Fabrica de Print, Dey Security, Redis, Dabo Doner, Monster Energy, Resource Technology, Skip Trans, ISKA, ProfCon Invest și Hygienium.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here