TRANZACȚIE – Una dintre cele mai cunoscute pensiuni din stațiunea Ocna Șugatag, scoasă la vânzare cu 1,19 milioane de euro

1
19355

TURISM – MARAMUREȘ. Pensiunea Popasul din Deal, una dintre cele mai cunoscute din stațiunea balneoclimaterică maramureșeană Ocna Șugatag, a fost scoasă la vânzare la 1,19 milioane de euro (suma include TVA), conform platformei online de vânzări imobiliare storia.ro.

 

Pensiunea este clasificată de Ministerul Turismului la 3 stele și, potrivit datelor de la Registrul Comerțului se află de peste 17 ani în circuitul turistic, fiind și în stare de funcționare. Pensiunea îi aparține antreprenorului local Vasile Pop (care o și administrează împreună cu familia sa) și a fost edificată în anul 2006, iar ulterior, în 2014, a fost extinsă (în urma unei investiții cu fonduri europene nerambursabile), conform surselor 2mnews din administrația locală. În acest moment, conform site-urilor de rezervări turistice, pensiunea dispune de 14 camere (două apartamente, 10 camere duble și două camere single – toate cu băi proprii), respectiv 30 de locuri de cazare), fiind amplasată la liziera Pădurii Crăiasa, cu intrare din DJ 109F.

 

Complexul turistic mai dispune și de un restaurant cu capacitate de 60 de locuri, bar, terasă acoperită, teren de sport, sală de conferințe, piscină interioară cu două bazine (unul cu apă dulce și unul cu apă sărată), parcare, loc de joacă pentru copii, curte amenajată pentru activitățile în aer liber, potrivit descrierilor de pe platformele de rezervare turistică.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. F scumpa! Are 10 preturi ! Extinde pe fonduri europene si vrea milionul ? Pai mai mult de 400 mii max nu merita! Oricum piata imobiliara va cadea in maxim 1 an daca va lua 200 mii euro sa spuna merci ! Aveti VEDEA ce criza imobiliara va fi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here