TOP 10 ROMÂNIA – Aramis Invest Baia Mare, locul 9 în topul național al firmelor antreprenorilor români cu cele mai mari cifre de afaceri

0
1978

FIRMELE ROMÂNILOR. În 2021, doar 21 de firme care aparțin în totalitate unor antreprenori români au realizat afaceri nete de peste un miliard de lei, conform unei analize Economica.net.

 

Printre acestea, cel mai mare producător de mobilier din România, Aramis Invest din Baia Mare, care s-a situat pe locul 9 în acest clasament, fiind devansat doar de firmele Dedeman SRL Bacău (10,03 miliarde de lei); Altex România SRL Voluntari (5,87 miliarde de lei); Fildas Trading SRL Pitești (4,63 miliarde de lei); Arabesque SRL Galați (2,45 miliarde de lei); Mairon SA Galaţi (2,21 miliarde de lei); Network One Distribution SRL București (1,92 miliarde de lei); Intertranscom Impex SRL Buhuși (1,71 miliarde de lei); AD Auto Total SRL București (1,70 miliarde de lei).

 

În 2021, producătorul de mobilier tapițat și saltele Aramis Invest din Baia Mare, deținut de Vladimir Iacob și Marius Șelescu, a raportat o cifră de afaceri de 1,62 miliarde de lei și un profit net de circa 10,39 milioane de lei realizat cu 4.967 de angajați.

 

* Foto: @Aramis Invest

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here