INFRASTRUCTURĂ – Administrația județeană vrea să facă patru trasee cicloturistice, de 108 kilometri, din Baia Mare către Cavnic, Seini și Șomcuta Mare

0
409

CICLOTURISM. Consiliul Județean Maramureș vrea să facă patru trasee cicloturistice care totalizează circa 108 kilometri și care pornesc din municipiul reședință de județ, Baia Mare, către orașele Cavnic, Seini și Șomcuta Mare. În acest moment este pe rol o licitație pentru contractul privind elaborarea documentației tehnico-economică Studiu de Fezabilitate (inclusiv obținerea avizelor și acordurilor necesare construirii infrastructurii de cicloturism), ofertele fiind așteptate până la 23 iunie 2022.

 

Contractul pentru documentațiile tehnico-economice, estimat la valoarea de o jumătate de milion de lei (sumă care cuprinde TVA), va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate – preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, iar componenta tehnică, de 60%).

 

Proiectantul desemnat câștigător va trebui ca în trei luni să elaboreze cele 4 teme de proiectare (câte una pentru fiecare traseu, inclusiv studiile de traseu pentru stabilirea traseelor optime) și cele 4 studii de fezabilitate. Infrastructura de cicloturism cuprinde în această fază 4 trasee: 1) Baia Mare – Cavnic (circa 28 km); 2) Baia Mare – Seini (circa 28 km); 3) Baia Mare – Șomcuta Mare varianta estică (circa 26 km); 4) Baia Mare – Șomcuta Mare varianta vestică (circa 26 km).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here