CEAI PENTRU UN VIITOR – Eveniment caritabil al TNL Baia Mare, în sprijinul a două tinere talentate din Baia Mare și Sighetu Marmației

0
359
Ovidiu Crăciun

CARITABIL. În 9 iunie 2022, la restaurantul Philia Oazis din Baia Mare, Tineretul Național Liberal Baia Mare a organizat a patra ediție a evenimentului caritabil „Ceai pentru un viitor”. În cadrul evenimentului, peste 100 de invitați au avut oportunitatea să achiziționeze lucrări de artă deosebite și diverse articole sportive, precum și să se bucure de momentele artistice oferite de soprana Cristina Tohătan, pianista Smaranda Grigorian și de către artistul Glad Condor.

 

În acest an, evenimentul a fost organizat din dorința de a sprijini și de a promova două tinere valoroase și talentate, dar care nu dispun de resurse financiare adecvate pentru a-și împlini visurile. Astfel, prin sprijinul oferit de către cei prezenți la eveniment, TNL Baia Mare a reușit să-și aducă aportul în realizarea și concretizarea a două vise mărețe pe care le au cele două tinere cu rezultate foarte bune la învățătură de la Colegiul Național Pedagogic „Regele Ferdinand” din Sighetu Marmației și de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Baia Mare.

 

La eveniment au fost prezenți și senatorul Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș, prefectul Rudolf Stauder și președintele Consiliului Județean Maramureș și al PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care au contribuit la o cauză nobilă alături de ceilalți invitați.

 

Aș dori să le mulțumesc pe această cale tuturor celor prezenți la eveniment, prieteni ai Partidului Național Liberal. Se spune că în viață ești media oamenilor cu care te înconjori, iar eu, în cadrul acestui eveniment, am văzut în jur doar oameni ghidați de principii și valori, iubitori și care au dat dovadă de multă compasiune. Precizez că unul dintre obiectivele asumate de Tineretul Național Liberal este promovarea valorilor și formarea oamenilor, dar mai ales a principiilor și a idealurilor după care aceștia se ghidează. Toți tinerii pe care i-am susținut prin intermediul acestui proiect de-a lungul celor patru ediții își urmează visul, aceștia nu s-au abătut de la drumul lor și sunt convins că sprijinul oferit de noi a contribuit la împlinirea viselor pe care le-au avut și pentru care au muncit. Le-am arătat că în România se poate, în Baia Mare se poate! Totodată, transmit mulțumiri deosebite întregii echipe care a făcut posibil acest eveniment, în mod special colegului nostru Ovidiu Felecan, care a fost managerul de proiect, a precizat Ovidiu Crăciun, președintele TNL Baia Mare.

Biroul de presă PNL MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here