SUPORT – Brian Cristian (deputat USR PLUS): “Maramureșul beneficiază de sprijinul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu”

1
480

POLITIC. Maramureșul beneficiază de sprijin din partea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru rezolvarea problemelor din sistemul sanitar județean. Aflat în vizită la Ministerul Sănătății, deputatul USR PLUS de Maramureș, Brian Cristian, a adus în atenția lui Vlad Voiculescu problema meniului zilnic pe care îl primesc pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

 

Zilele trecute, imaginile triste cu mâncarea de la spitalul județean au făcut înconjurul internetului. Cum e și firesc, acestea au ajuns și la Ministerul Sănătății.

 

Deputatul Brian Cristian declară că va colabora cu ministrul Sănătății și cu colegii USR PLUS din Consiliul Județean pentru ca pacienții maramureșeni să aibă parte de condiții demne de o țară membră a Uniunii Europene: “Vom lucra împreună la remedierea acestei probleme, dar înainte de toate, trebuie să punem la punct instrumentele prin care să ne asigurăm că resursele alocate pacienților sunt gestionate eficient și transparent.”

 

În continuarea discuției cu ministrul Vlad Voiculescu, deputatul Brian Cristian a subliniat efortul consilierilor județeni USR PLUS de a îmbunătăți calitatea vieții maramureșenilor: “Am adus în atenția ministrului Sănătății și proiectul gândit de colegii mei din Alianța USR PLUS Maramureș: înființarea serviciu social de tip “Centru Respiro”, primul din județul nostru.

 

Este o veste bună pentru maramureșenii care au în grijă o persoană cu dizabilități. Beneficiarii, adică persoanele adulte cu dizabilități, pot fi găzduite de centrul medical timp de 25 zile, iar asta e un pas important în vederea prevenirii abandonului sau a instituționalizării acestora.”

 

Vizita deputatului Brian Cristian și veștile aduse l-au determinat pe ministrul Sănătății să își arate sprijinul față de proiectele gândite pentru bunăstarea maramureșenilor: “Vlad Voiculescu ne-a asigurat că avem parte de sprijinul lui, așa că sperăm că înființarea centrului respiro va fi doar primul proiect care va contribui la îmbunătățirea calității vieții maramureșenilor.”.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Tocmai pe prostul ala, zis si Abramburel Habarnistu l-ai cautat sa-ti vina in ajutor?! Ma faci sa rad Brian! Se vede ca nu stii cum e cu politica…Cu ce se mananca…Trebuia sa mergi la Citu, mai nene! Asta da acuma la bani, de nu-i adevarat! La preferatii lui, mai pune si pentru el, mai da la preferatii lui, etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here