EHF EUROPEAN LEAGUE – Minaur a învins echipa rusă Astrahanocika Astrahan, la Baia Mare, după o repriză secundă de excepție

0
489

HANDBAL FEMININ. CS Minaur Baia Mare a învins sâmbătă, 6 februarie 2021, echipa rusă Astrahanocika Astrahan, într-un meci din Grupa C a EHF European League. Meciul desfășurat în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare s-a încheiat cu scorul 30-27 (13-15), după o repriză secundă foarte bună a băimărencelor. În meciul tur, Minaur a pierdut categoric, 33-27, pe terenul rusoaicelor.

 

În Baia Mare, meciul (arbitrat bulgarii Svetoslav Iovcev şi Zvezdelin Ioncev) a avut reprize diametral opuse, prima fiind dominată de Astrahanocika Astrahan, care au condus și cu 5 goluri (12-7) și au intrat la pauză în avantaj (15-13). Repriza a doua le-a aparținut băimărencelor, elevele lui Constantin Buceschi revenind la conducerea partidei și având la un moment dat 7 goluri avantaj (29-22), meciul luând sfârșit la scorul 30-27 în favoarea echipei Minaur.

 

Pentru Minaur au marcat: Jovana Kovacevic și Jelena Lavko (câte 8 goluri), Cristina Laslo (4 goluri), Larissa Fais Munhoz Araujo, Asuka Fujita, Iaroslava Burlacenko și Linn Blohm (câte 2 goluri), Sonia Seraficeanu și Anca Polocoşer (câte un gol).

 

Pentru Astrahanocika Astrahan au înscris: Evghenia Levcenko (7 goluri), Elizaveta Malaşenko și Irina Nikitina (câte 5 goluri), Ana Debelic (4 goluri), Karina Iejikova și Ekaterina Fanina (câte 2 goluri), Ekaterina Zelenkova și Kristina Tarasova (câte un gol).

 

În clasamentul grupei pe locul 1 este Astrahanocika (4 puncte din 4 meciuri), urmată de norvegiencele de la Storhamar Handball Elite (4 p din 3 meciuri), Minaur (4 puncte din 3 meciuri) și nemțoaicele de la Thuringer HC (0 p din 2 meciuri).

 

Următorul meci al Minaur Baia Mare în Cupa EHF European League este programat în 10 februarie, la Baia Mare, cu echipa norvegiană Storhamar Handball Elite (care s-a impus în deplasare, cu 32-20, în meciul cu echipa germană Thuringer HC).

 

* Foto: Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here