TRAGERE LA SORȚI – Minaur Baia Mare joacă în semifinalele Cupei României cu CSM Constanța, într-o reeditare a finalei de anul trecut

1
1067

CUPA ROMÂNIEI – HANDBAL MASCULIN. Miercuri, 8 mai 2024, la Baia Mare, conducerea FRH a efectuat tragerea la sorți pentru Final Four-ul Cupei României ediția 2024, competiție în care s-au calificat Dinamo (campioana națională), Minaur Baia Mare (vicecampioana și finalista Cupei în 2023), CSM Constanța (medaliata cu bronz și deținătoarea Cupei 2023) și CSM București.

 

Semifinalele sunt programate în 18-19 mai, locația urmând să fie stabilită curând. Iată programul semifinalelor:

 

* Minaur Baia Mare – CSM Constanța;

* Dinamo București – CSM București.

 

Practic, Minaur joacă o reeditare a finalei Cupei României din 2023, disputată la Baia Mare și în care s-au impus constănțenii cu 24-23.

 

Cele 4 s-au calificat în urma următoarelor rezultate din sferturile de finală: Dinamo Bucureşti – CSM Bacău 46-30, CSM Constanţa – Steaua Bucureşti 32-25, CSM Bucureşti – HC Buzău 24-21, Minaur Baia Mare – CSM Focșani 28-26.

 

* Foto arhivă: @CSM Constanța (2 martie 2024, CSM Constanța – Minaur)

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here