RUGBY – Băimărenii au câştigat meciul cu CSM Bucureşti, disputat pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf”

0
80

LIGA NAŢIONALĂ. CSM Ştiinţa Baia Mare a învins-o astăzi, în deplasare, pe CSM Bucureşti într-un meci din etapa a 11-a a SuperLigii CEC Bank la rugby. Băimărenii s-au impus cu scorul de 27-19 (12-3), pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf” din Capitală, vicecampionii României obţinând şi punctul bonus ofensiv, în urma celor patru eseuri reuşite de Sione Fakaosilea (două), George Oprea şi Sean Morrell – două dintre acestea au fost transformate de Taniela Maravunawasawasa, care a mai punctat şi printr-o lovitură de pedeapsă.

 

Pentru bucureşteni au punctat Marian Şoană (eseu) – transformat de Valentin Calafeteanu, care a mai transformat şi patru lovituri de penalitate. În acest moment, pe primul loc în clasament este CSA Steaua – 43 de puncte (10 jocuri), urmată de Ştiința Baia Mare – 31 de puncte (8 jocuri), pe locul 3 situându-se Timişoara Saracens – 30 de puncte (8 jocuri).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ