RUGBY – Băimărenii au câştigat meciul cu CSM Bucureşti, disputat pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf”

0
198

LIGA NAŢIONALĂ. CSM Ştiinţa Baia Mare a învins-o astăzi, în deplasare, pe CSM Bucureşti într-un meci din etapa a 11-a a SuperLigii CEC Bank la rugby. Băimărenii s-au impus cu scorul de 27-19 (12-3), pe Stadionul Naţional „Arcul de Triumf” din Capitală, vicecampionii României obţinând şi punctul bonus ofensiv, în urma celor patru eseuri reuşite de Sione Fakaosilea (două), George Oprea şi Sean Morrell – două dintre acestea au fost transformate de Taniela Maravunawasawasa, care a mai punctat şi printr-o lovitură de pedeapsă.

 

Pentru bucureşteni au punctat Marian Şoană (eseu) – transformat de Valentin Calafeteanu, care a mai transformat şi patru lovituri de penalitate. În acest moment, pe primul loc în clasament este CSA Steaua – 43 de puncte (10 jocuri), urmată de Ştiința Baia Mare – 31 de puncte (8 jocuri), pe locul 3 situându-se Timişoara Saracens – 30 de puncte (8 jocuri).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here