RUGBY – Jucătorii băimăreni Cojocaru și Chircă, două eseuri în victoria cu Brazilia

0
137

MECI. Jucătorii băimăreni au înscris două eseuri în meciul amical disputat în noaptea trecută (de la ora 1.30 – ora României) de reprezentativa de rugby a României cu Brazilia, pe Stadionul Jaime Cintra din Jundiai.

 

România a învins la limită, scor 22-21, selecţionata Braziliei, în cel de-al doilea meci test disputat în turneul din America de Sud, îndeplinind astfel obiectivul stabilit de stafful tehnic (două victorii – în primul meci test, România a învins Chile cu 27-11).

 

Punctele României au fost reuşite de Florin Vlaicu (un eseu, două transformări şi o lovitură de pedeapsă) și de jucătorii CSM Baia Mare, Ovidiu Cojocaru (un eseu) şi Cristi Chirică (un eseu).

 

Echipa băimăreană, campioană națională, a avut cinci jucători (Ovidiu Cojocaru, Cristi Chirică, Mihai Lămboiu, Dorin Manole și Constantin Pristăviţă) în lotul deplasat în America de Sud, patru dintre ei începând meciurile din postură de titulari.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here