PERFORMANȚE – Nathasa Pop (CSM Baia Mare), campioană mondială la fitness, Felix Babiciu, medalie de bronz la “Mondialele” din Serbia

0
484

CAMPIONATUL MONDIAL DE FITNESS. La finalul lunii mai, în centrul administrativ al districtului Moravica (Serbia), Čačak, la Campionatul Mondial de Fitness – Cadeți, doi dintre tineri sportivi ai CSM Baia Mare (antrenori Szabo Maria Magdalena și Szabo Iosif), Nathasa Pop și Felix Babiciu, au cucerit primele medalii câștigate de România la competiții sportive mondiale la aceste categorii de vârstă. Pe lângă cei doi, din echipa României (9 sportivi) au făcut parte și alți doi sportivi ai clubului băimărean, Antonia Verdeș (categoria 10 ani) și Alexia Bota (categoria 13 ani) – sportivii băimăreni au fost însoțiți de antrenoarea Szabo Maria.

 

Nathasa Pop (CSM Baia Mare) a cucerit medalia de aur la categoria 8 ani fitness, iar Felix Babiciu, medalia de bronz la categoria 11-15 ani fit challenge. Performanțele sunt considerabile în contextul în care în istoria clubului băimărean s-a obținut până acum o singură medalie de aur la un campionat mondial (Amalia Mali – loc 1 juniori fitness la CM 2018 din Quito, Ecuador). Aceste performanțe s-au obținut cu muncă multă și cu un buget extrem de mic.

 

La această ediție a Campionatul Mondial de Fitness – Cadeți, România a cucerit 3 titluri de Campion Mondial (medalii de aur) și o medalie de bronz.

 

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here