FOTBAL – A reînceput Liga a III-a, Progresul a pierdut la Dej, Baia Mare a câștigat la Băile Felix

0
411

LIGA A III-A. În etapa a 16-a  a Ligii a III-a la fotbal, echipele maramureșene din Seria a 10-a, au încheiat previzibil: progresul a fost înfrântă la Dej, iar Minaur Baia Mare a câștigat la Lotus Băile Felix.

 

La Băile Felix, băimărenii au câștigat

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început meciul din debutul reluării campionatului regulat în următorul 11: Băilă – Lazăr, Mondragon, Simion, Potcoavă, Matei, Gnebe, Chinde, Petre, Văsălie, Gondiu. Băimărenii au controlat în totalitate jocul și s-au impus cu o diferență confortabilă (diminuată în minutele de prelungire, când oricum nu mai conta, de golul lui Meșter).

 

Lotus Băile Felix – Minaur Baia Mare: 2-4 (0-2), au marcat Patrick Blăgea (min. 58), Ștefan Meșter (min. 90+2) / Gheorghe Gondiu (min. 8), Răzvan Lazăr (min. 44), Viorel Chinde (min. 51 și min. 63).

 

Șomcuta Mare a pierdut la Dej, la scor de forfait

 

La Dej, Someșul Dej a învins la scor de forfait echipa maramureșeană Progresul Șomcuta Mare, care a ajuns pe loc retrogradabil (9), doar că în etapa următoare joacă acasă cu ultima clasată (și deja retogradată), Luceafărul Oradea, urmând ca în etapa a 18-a să întâlnească, în deplasare, echipa cu care luptă direct pentru retrogradare, CSM Satu Mare.

 

Someşul Dej – Progresul Şomcuta Mare: 3-0 (2-0), au marcat Ștefan Visic (min. 30), David Ciurcui (min. 41), Gabby Batchabi (min. 54 – 11 metri).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here