FAPT – Al doilea candidat din Borșa pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: Mariana Filip, candidata PUSL Maramureș, prima femeie desemnată candidat pentru conducerea administrativă a județului

0
3690
Mariana Filip

CANDIDAT PUSL PENTRU MARAMUREȘ. Președintele PUSL Maramureș, Mariana Filip (32 de ani), a fost desemnată candidata partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Filip este originară din Borșa, fiind al doilea candidat din orașul din nordul județului pentru președinția CJ Maramureș, după cel anunțat de PNL, Gabriel Ștețco (acum, administrator public al județului).

 

Ea este licențiată în Chimie și Management a Universității de Nord Baia Mare, antreprenor și nu a mai fost implicată niciodată în politică și este prima femeie care își anunță candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. În februarie 2024 a fost desemnată președinte PUSL Baia Mare, iar după retragerea lui Ioan Cheudan de la conducerea filialei județene a fost numită președinte PUSL Maramureș, în contextul candidaturii pe care și-a asumat-o la alegerile locale din 9 iunie 2024.

 

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) a fost fondat de Dan Volciulescu (printre altele, patronul televiziunilor Antena) și îl are drept candidat la Primăria municipiului Baia Mare pe fostul ministru Liviu Marian Pop, care a fost și primul candidat ce și-a înregistrat oficial candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție Baia Mare, marți, 23 aprilie (candidatura acestuia a fost validată de BEC Baia Mare).

 

Până acum au fost anunțate candidaturile la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș ale următorilor: Gabriel Ștețco (PNL), Gabriel Zetea (PSD), Dan Ivan (Alianța Dreapta Unită – USR & PMP), Darius Pop (AUR), Cristian Opriș (FD), Pinter Zsolt (UDMR), Călin Morariu (Alternativa Dreaptă) și Mariana Filip (PUSL).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here