REACȚIA USR – Ionuț Moșteanu, lider de grup al deputaților USR: Nicolae Ciucă, Lucian Bode, retrageți legea totalitară pe care ați gândit-o împotriva protestelor

0
23
Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și lider de grup al deputaților USR

AJUNGE! Deputatul USR Maramureș, Brian Cristian, atrage atenția publicului asupra reacției partidului pe care-l reprezintă împotriva unui nou abuz săvârșit împotriva societății de partidele de guvernământ. USR a cerut, prin Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și lider de grup al deputaților USR, conducerii PNL să retragă un proiect de lege care îngrădea libertatea de exprimare a românilor.

 

“Domnilor Nicolae Ciucă și Lucian Bode, cereți-vă scuze pentru că ați putut veni cu o astfel de lege. Trebuie să cereți scuze societății civile, trebuie să le cereți scuze milioanelor de români care au înghețat de frig la OUG 13, celor agresați la 10 august de Jandarmeria lui Carmen Dan și Liviu Dragnea.

 

Să scandezi în fața Guvernului „Sunteți doi plagiatori” nu înseamnă „atingerea demnității umane”, nici nu trebuie să ajungi la închisoare pentru asta.

 

Să scandezi „Ați dus România în topul scumpirilor, i-ați sărăcit pe români, în timp ce de pensiile speciale nu vă atingeți” este adevărul. Nu trebuie să faci pușcărie pentru asta.

 

Retrageți legea și cereți-vă scuze. Doar așa mai puteți repara ceva”, a precizat Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și lider de grup al deputaților USR.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here