EXCLUSIV – Află din partea cărui partid va candida din nou Cristian Anghel pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, la 13 ani după ce a pierdut-o

9
3763
Cristian Anghel

DECIZIE. La 13 ani după ce a pierdut funcția de primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel va candida din nou pentru recâștigarea funcției. El s-a înscris deja în partidul Forța Dreptei (condus de fostul prim-ministru și președinte al PNL Ludovic Orban) și a fost stabilită desemnarea sa ca și candidat la funcția de primar al Băii Mari din partea alianței PMP & Forța Dreptei, care va fi înregistrată ca alianță la nivel județean pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

 

Așa cum am precizat (detalii AICI), Maramureșul este unul dintre cele 13 județe în care cele trei partide care compun la nivel național Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, FD) nu s-au înțeles pe algoritmul de desemnare al candidaților și s-a luat decizia ca la alegerile locale să candideze separat, respectiv USR pe listă proprie (și sub sigla USR), iar PMP și FD într-o alianță a cărei denumire nu a fost încă stabilită, dar care nu va fi Alianța Dreapta Unită, tocmai pentru că USR nu va face parte din aceasta.

 

Fostul primar Cristian Anghel a confirmat informația pentru 2mnews. „Așa este. Candidez pentru funcția de primar în Baia Mare, propus de Forța Dreptei. Deocamdată discuțiile privind candidatura pe listă separată de USR nu sunt închise, însă indiferent de decizia finală vă spun: în acest moment sunt 100% convins să candidez”, a declarat, pentru 2mnews, Cristian Anghel.

 

Cristian Anghel are 73 de ani și a fost ales de cinci ori consecutiv primar al municipiului Baia Mare, funcție pe care a deținut-o în perioada mai 1993 – martie 2010 (când a fost condamnat prin hotărâre definitivă la 2 ani și 6 luni de detenție cu executare pentru acte de abuz în serviciu în formă calificată – a fost eliberat condiționat după 10 luni, în februarie 2011). Ulterior, în anul 2016, și-a câștigat un mandat de consilier județean din partea PER, apoi a preluat președinția ALDE Maramureș, iar acum va candida pentru funcția de primar din partea partidului Forța Dreptei (în alianța cu PMP).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

9 COMENTARII

  1. …dati cu tamaie cu aghisama cu ce vreti…dar scapati-ne de duhurile rele. De fantomele care apar acum in an electoral.
    Hulpavi si fosti.
    A doua venire/inviere a lui CIST (os , ciolan) IAN An gh(erla)l…asa crede ”mnealui.!
    …nu se mai termina- a plecat unul ..in catuse …adica a plecat liber dar l-au repatriat in catuse…
    Vrea/vine altul purtator de ,,bijuterii” judiciare…
    Nu aveti niciun pic de demnitate…nu v-a mai ramas niciun strop de bun simt …
    Cum va mai puteti prezenta in fata oamenilor , cerandu-le incredere lor ..
    De fapt la cat de tampiti suntem si sentimentali – zici ca toti suntem loviti de sindromul stockholm – nu m-ar mira sa va voteze baimarenii .
    CA&CC ..schimb de locuri si la parnaie si la primarie ..cosmarul baimarenilor…
    Peste 5 ani ( daca ii face integral…) schimbati iar locatiile? el, la primarie si mneata, la racoare?
    Ca vad ca sa merge,
    Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de minte slaba in ziua votarii.
    De fapt fiecare popor sau identitate multindividuala are conducatorul pe care-l merita ..dupa mintea si asemanarea lor .
    Noi, baimarenii …cu sansa noastra si semnul celor 2 inimi de pe Blocul Semiluna , care acum parca seamana cu ceea ce avea la maini creatorul lor Chetreches…bratari…doar ca deschise . ale lui erau ..din pacate inchise …si asa vor ramane timp de 5 ani. Sau mai putin(doamne ajuta) beneficiind de permisivitatea legii.
    Angherla CRISTIAN ..fi cu bagare de seama…Sacunul din frunta primariei e betlemat…
    Ai grija ce-ti doresti…ca poate ti se intampla.

  2. Așa a făcut PNL (atunci cu Mircea Cirț candidat) și USR (cu Dan Ivan candidat) și la alegerile anterioare, iar noi ne-am pricopsit încă 4 ani cu Cherecheș. Acum contează, din nou, doar interesele personale și nu cele ale orașului! Și uite așa de vom pricopsit, din nou, cu vreun ratat în fruntea orașului. Rușine, politicieni băimăreni!

  3. Vai Bunule DUMNEZEU. Chiar daca am fost atat de pacatosi ca am tolerat un fost primar cu apucaturi satanice, ajuta-ne si nu ne pedepsi atat de tare sa ni-l dai de primar pe bunicul Gepeto, pe acest JOE Biden de Baia Mare, ca va trebui sa scoatem usa rotativa de la intrare nu cumva sa se zugrume ca sa-l avem pe constiinta iar Primaria nu are lift. Ce ne vom face daca o sa coboare scarile cum le coboara Biden ???? MUMIILE fostului PDL alias PNL (aripa vaccinata) si-au scos de la naftalina papioanele si s-au gandit sa mai traga o betie electorala in stilul Ciumbrud. Oricum camarila „camora” si locotenentii ei jubileaza, chiar daca vor pierde Primaria, deoarece Anghel pentru Baia Mare este ca Johanis pentru Romania (nu incurca nu deranjeaza) si in plus are si el doar proiecte educate, adica nici nu face nici nu strica. Anghel ca si Johanis iubeste drumetiile, concediile si excursiile prin tara la diferite sindrofii si evenimente care se termina cu p(…)e p(…)e. Se barfeste prin targ ca sondajul care la propulsat in partea de sus se datoreaza romilor si naftalinizatilor se(…)li care si-au pus nepotii sa le arate cum se voteaza online. Daca baimarenii vor ghiata la mal si 4 ani de concediu adica perioada in care nu se va intampla nimic decat ca, camarila isi va vedea de licitatii si atribuiri de contracte in liniste gonoflandusi portofelele, atunci (inconstienti) vor vota cu Biden de Baia Mare. In afara de linguseala si curoazie domnul Anghel nu a venit cu nici un proiect sau viziune concreta de cum va dezvolta si moderniza orasul Baia Mare, nu ne-a prezentat nici un plan de bugetare a datoriilor istorice create de dro(…)tul cereches si camarila. REFUZ sa cred ca electoratul baimarean va fi atat de senil sa voteze o fosila politica care nu a facut absolut nimic pentru Baia Mare. Nu cred ca electoratul nu isi aminteste perioada de regres in care a fost Baia Mare pe timpul mandatelor lui Anghel, decat ca a reabilitat Centru Vechi printr-un proiect de toata jena si mantuiala. Traim cu speranta ca cei care au fost copii atunci vor avea ratiune in cabinele de vot. (comentariu moderat – limbaj excesiv)

  4. Apoi eu unul , NU MAI AM ÎNCREDERE ÎN NICI UNUL !!! PUNCT …aici unul trebuie ca HITLER ! …Ai furat !!! …(…) …pa la revedere …următorul…ai furat și tu ???? (…) …să văd mai ai curaj să furi ???? (comentariu moderat – limbaj excesiv)

  5. Un gu(…)i or(…)ar care a f(…)at printre altele o bază de date personale cu cetățenii orașului. Pe str. 1 Mai se aude, se vede? (comentariu moderat – limbaj excesiv, acuze nefondate)

  6. E unul prin sudul țării , fost mare împărat . Tot conduce mașini , ăia îl tot sancționează , el nu renunță și continuă să bată câmpii . Nu mai știe omul pe ce lume e , la vârsta lui . Păcat că nu-i zice vreun apropiat , ,,Hooo Stelă , brrr , nii-nee înapoi în iesleee !,,

  7. CU CE PROECTE PT.JUDET S AU PT.BAIA MARE VA LANSATI CANDIDATURA CE A TI FACUT PANA ACUM IN JUDET S AU IN BAIA MARE CUMPARATI VA STICLA CU BIBERON SI MAI SUGETI CA SUNTE TI IN CRESTERE,VA TI INVATAT SA TRAITI SA FACE TI AVERI DIN FURAT!

  8. Oooo domnu’ Anghel, ce onoare sau oroare…Cap de lista in topul debitorilor persoane fizice la Baia Mare! Ia publicati si lista respectiva sa vedem ,,surprizele’’ din oras! Sa ne fereasca D-zeu de Anghel, alt fost puscarias dator la bugetul local!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here